Brug solcreme – det bedste skønhedsprodukt

Hvis du elsker solens lys og den smukke, brune hud der kommer ud af solbadning, er det vigtigt, at du sørger for at beskytte dig mod de ødelæggende UV stråler. Selv om sol lys i mange henseender er gavnligt for kroppen kan det nemlig også have negative virkninger – især på din hud.

Når huden udsættes for længere varende UV stråling fra solen risikerer du nemlig ikke alene ubehagelige og smertefulde forbrændinger som kan holde dig ude af solen i dagevis. Du kan også tilføje din hud permanent skade hvilket gør at den ældes før tid.

Solskader kan optræde i form af varige pigment forandringer samt løs, slap og tør hud som rynker og får dig til at tage dig ældre ud end du er. Og sidst, men ikke mindst, øger du sandsynligheden for at udvikle hudkræft i de områder hvor huden udsættes for allermest sol lys, nemlig i ansigtet.

Hvordan beskytter jeg bedst min hud?

Der er faktisk mange muligheder for at beskytte huden mod sol lys. Den mest effektive er selvfølgelig at holde sig inden døre i timerne omkring middag hvor solen er særligt stærk – og så være iført tøj og en god solhat resten af tiden. Ønsker du at solbade uden tøj på bør du som minimum bruge en solcreme med en høj beskyttelses faktor – og så holde masser af pause hvor huden får en chance for at hele.

Du skal vælge en solcreme med UV faktor 30 eller 50. En lavere solfaktor yder ikke tilstrækkelig beskyttelse i forbindelse med solbadning. Og foruden din solcreme bør du også benytte after sun lotion når din dag i solen er til ende.

Hvor kan jeg købe den bedste solcreme?

Uanset om du er i markedet efter solcreme til kroppen eller til ansigtet finder du et velassorteret udvalg hos Smør Dig Ind – se det på https://smoerdigind.dk/webshop/6-rosalique/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *