Den smukke ametyst

Ametysten er en meget kendt og udbredt krystal og er kendt for at have høje vibrationer og være utrolig smuk med sine violette farver. Ametysten hører til i kvartsfamilien, ligesom f.eks.  bjergkrystallen og rosenkvarts. Som mange andre krystaller og sten har ametysten haft en speciel betydning for forskellige kulturer og har både spillet en religiøs rolle men også smykket forskellige royale smykker. Den er også kendt for sin kraftfulde spirituelle forbindelse og du kan sjældent gå galt i byen ved at have en ametyst. 

Hvilken betydning har ametysten? 

Ametysten betyder på græsk “ikke fuld”. Grækerne havde nemlig den overbevisning, at hvis man havde en ametyst under tungen, når man drak vin, så ville man ikke blive beruset. 

Farven har igennem historien også fået tillagt guddommelige konnotationer. F.eks. mener hinduer og buddhister, at den smukke lilla farve repræsentere red, godhed og visdom, ligesom den for de kristne symbolisere Jesus korsfæstelse, hvilket forklarer biskoppernes lilla dragt.

Ametystens egenskaber

Ametysten er kendt for at være et beskyttende energiredskab og er godt at gøre brug af, når man føler sig stresset, deprimeret, træt eller har en mental blokade. Ametysten siges at kunne helbrede følelsesmæssige og psykologiske smerter, fordi dens vibrationer og energi er en påmindelse om, at vores krop og sjæl er vores hellige tempel. Når vi erfarer dette oplever vi større tillid og du styrker troen på dig selv, hvilket også styrker din motivation og dine kompetencer.

Ametysten er derfor en must-have krystal, især hvis du er en nybegynder. Den passer godt sammen med Bjergkrystal, Rosenkvarts og Selenit som en begynder pakke.

Ametysten er helt klart noget, der kan anbefales, hvis du gerne vil have en fredfyldt søvn. Især hvis du døjer med tankemylder eller søvnløshed. Ved at placere den på dit tredje øje skal den hjælpe med at opløse tanker og hjælpe med at skabe en rolig følelsesmæssig tilstand. Hvis du gerne vil købe en ametyst så tag evt. et kig på https://krystalaesken.dk/39-ametyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *