Få en skøn restaurantoplevelse i Kerteminde

Alle familier bør en gang imellem lade køkken være køkken og i stedet lade sig forkæle på en god restaurant. Det kan være ganske befriende at slippe for at skulle knokle i køkkenet i timevis – og især at kunne undgå den efterfølgende oprydning og opvask.

Inviter familien på lækker restaurant i Kerteminde

Den gode nyhed er at du ikke behøver at fragte dig selv og familien ind til den store by for at nyde et lækkert måltid mad på en fin restaurant. I skal såmænd blot ind til smukke og hyggelige Kerteminde. I midten af byen finder I nemlig Tornøes Hotel, som foruden flotte hotel værelser og indbydende selskabs lokaler også huser en lækker gourmet restaurant.

I bliver budt velkommen i imponerende lokaler, skånsomt renoveret og vedligeholdt i respekt for bygningens historiske islæt. I restauranten på Tornøes Hotel er der kælet for alle detaljer både hvad angår indretning og måltid. De vel tilberedte og smukt anrettede frokost og middagsretter serveres af professionelt uddannede tjenere som gør deres ypperste for at gøre jeres restaurant besøg til en ganske uforglemmelig oplevelse.

Uanset om I er til en herlig brunch, en let frokost anretning med klassisk smørrebrød og spændende anretninger, eller om I sætter jer til bords for at nyde en udsøgt tre retters aften menu kan I forvente kvalitet i såvel bespisning som betjening. Maden i restauranten på Tornøes Hotel er desuden ledsaget af vine på glas eller flaske fra restaurantens velassorterede vinkort, eller øl fra hotellets helt eget bryggeri Kerteminde Bryghus.

Du kan roligt invitere din familie ud og spise på Tornøes Hotel, og se frem til en uforglemmelig oplevelse. Og så er priserne på Tornøes Hotels restaurant i den absolut rimelige ende. Hvis du ønsker at booke et bord til brunch, frokost eller aftensmad i restauranten på Tornøes Hotel kan du gøre dette via hjemmesiden tornoeshotel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *