Find billigt plankebord online

Har du ofte overvejet at anskaffe et lækkert plankebord i høj kvalitet men stejlet over prisen? Så kan du med fordel handle hos Hipstory Copenhagen. Hipstory Copenhagen designer, fremstiller og forhandler plankeborde i fyrretræ og egetræ i højeste kvalitet. Hos ppc kan du med sikkerhed finde et flot og massivt plankebord som passer til din indretnings stil og til størrelsen på dit hjem.

Billige plankeborde i alle størrelser hos Hipstory Copenhagen

Det er en udbredt misforståelse at et plankebord partout skal være langt og tungt, og således ikke kan stå i en gennemsnitlig stue eller i et mindre spisekøkken. Selv om din husstand måske kun tæller 1 – 4 medlemmer, og størrelsen på spisestuen eller på køkken alrummet er derefter, kan du sagtens finde et lækkert plankebord som matcher familiens behov.

Hos Hipstory Copenhagen kan du få billige plankebord helt ned til 130 x 70 centimeter. Et sådant plankebord kan sagtens passe til en stue i en toværelses lejlighed, og samtidig tilføre rummet den hyggelige og hjemlige atmosfære som er kendetegnende for et klassisk plankebord. Plankeborde i fyrretræ og egetræ fra Hipstory Copenhagen er fremstillet af det mest holdbare og solide træværk og behandlet med de bedste materialer.

Se for eksempel det smukke og klassiske plankebord i brede fyrretræs planker. Dette plankebord er behandlet med voks som gør træværket vandafvisende og samtidig giver det en lækker mørk og varm tone. Du kan også vælge et plankebord som er lakeret eller behandlet med olie. Sidst nævnte behandling er særdeles populær idet træværket ved oliering virkelig kommer til sin ret. En olie behandling fremhæver alle træets særlige karakteristika og giver dit plankebord en helt unik personlig udstråling.

Hvem er Hipstory Copenhagen?

Hipstory Copenhagen har siden 2015 specialiseret sig inden for design og fremstilling af billige plankeborde som alle kan have råd til. Se udvalget af billige plankeborde på hipstory.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *