Find din næste brugte bil i Frederikshavn

advertorial

Går du med tanker om at finde en ny brugt bil, er det en god ide ikke kun at kigge i dit nærområde. Danmark er ikke så stort et land at det ikke er muligt at undersøge hvad der er af lige den type bil du gerne vil købe i hele landet.

Det betyder at selv om du bor i København kan du kigge efter brugte biler i Frederikshavn. Selvom Danmark er lille, kan der være store regionale prisforskelle. Så store, at det godt kan betale sig at bruge en dag på at tage turen til andre dele af Danmark.

Undersøg bilen grundigt inden køb

Når du skal købe en ny brugt bil er det vigtigt at du undersøger den grundig inden du køber. Især hvis det er hos en privat sælger. Her køber du bilen som beset, så er det en forholdsvis dyr bil du har kig på, er det en god ide først at få den undersøgt af en uvildig mekaniker. Som regel finder mekanikeren en 6-8 uoplyste fejl på bilen. Ikke at sælger forsøger at snyde, men fejl som ikke er opdaget. De fejl skal enten udbedres eller også skal du have et nedslag i prisen. 

Er du på besøg hos en forhandler for at kigge på en ny brugt bil, er du omfattet af købeloven og der er også en rimelig garanti. Samtidig vil bilen som udgangspunkt også have været en tur forbi en mekaniker. Du får altså en bil, som der er en mindre risiko ved at købe end hvis du vælger en privat sælger.

Husk også at køre en lang tur i bilen inden du siger ja tak. Du skal helst køre mindst en halv time og turen skal en tur rundt på motorvejen og en tur rundt i byen. Det er ikke nok blot at køre rundt om hjørnet.