Find frem til din favorit streamingtjeneste

Det gode gammeldags flow-tv er ligeså stille begyndt at blive erklæret en død ting. Streamingtjenesterne er kommet til, og populariteten vil ingen ende tage. Den store popularitet skyldes især den meget store valgfrihed, der er ved streamingtjenesterne i modsætning til flow-tv, hvor man som seer bliver begrænset til at se de programmer, der bliver vist på kanalerne. 

Gennem årene er konkurrencen derfor også blevet stor mellem streamingtjenesterne, og der er kommet et væld af forskellige muligheder til. Der er blandt andet Netflix, HBO, C More og Viaplay, men hvilken en skal man vælge? 

Nyd popcorn i sofaen med din favorit streamingtjeneste

De mange streamingtjenester gør, at det kan være svært at gennemskue hvilken en, man skal vælge. Det er dog en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken, du vælger, da de hver især byder på noget forskelligt – og der er fordele og ulemper ved alle. 

Hvis du overvejer at droppe det klassiske flow-tv, men stadig gerne vil have mulighed for at se nogle programmer, så er Viaplay dog et rigtig godt valg. Viaplay er ikke en klassisk streamingtjeneste som eksempelvis Netflix og HBO, da den tilbyder noget ekstra udover film og serier. Her har du nemlig også mulighed for at se sport og tv-programmer.

Derfor skal du vælge Viaplay som din streamingtjeneste 

Du kan vælge imellem tre forskellige pakker ved Viaplay, men hvis du gerne vil have både film, serier, sport og tv-kanaler med, så skal du vælge den store pakke. Her er der et stort udvalg af sportsudsendelser og mange tv-programmer. 

Hvis du stadig er i tvivl omkring hvilken streamingtjeneste, der passer til lige netop dine ønsker og behov, så klik ind på https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/. Her kan du læse meget mere om Netflix, HBO, C More og Viaplay samt deres fordele og ulemper. På den måde får du det bedst mulige grundlag at vælge på. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *