Flytning af både og maskiner hos din lokale vognmand

Har du brug for hjælp til at få flyttet tunge eller følsomme genstande – og er du bosiddende på Als eller i den østlige del af Sønderjylland? Så kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Transport af særligt gods hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du få hjælp til transport af konventionelt gods, for eksempel paller eller pakker som er relativt ligetil at håndtere og fragte. Men du kan også få professionel assistance når du skal have flyttet mere vanskeligt håndterbare emner som kræver en særlig indsats.

Flytning af båd ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Skal du for eksempel have flyttet din båd mellem dens vinter opbevaringsplads og så dens bådleje i en marina eller i en havn kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe med denne proces. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over såvel special trænet mandskab som de særlige maskiner, redskaber og køretøjer som skal til for at løfte denne opgave.

Med hjælp fra FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du få fragtet og søsat din båd på sikker og forsvarlig vis. Og når sejl sæsonen er ovre kan du ligeledes få landsat båden og transporteret den til dens opbevaringsplads.

Lad FA. A. Keldorf Vognmandsforretning opbevare din båd

Der ud over tilbyder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning sikker og tryg opbevaring af din båd på aflåst og videoovervåget opbevarings lager. FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings båd opbevaring ligger i forbindelse med vognmandsforretningens kontorer og er således bemandet det meste af døgnet. Der er på FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings opbevarings lager adgang til el og vand. Og du kan være helt tryg ved at lade din båd tilbringe vinteren på FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings båd opbevaring.

Du kan læse mere om håndtering og flytning af både og maskiner på FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings hjemmeside keldorftransport.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *