Vinduespudserudstyr

Forskelligt udstyr og pudsning af vinduer

Forskelligt udstyr og pudsning af vinduer

advertorial

Der findes mange forskellige muligheder for hvordan man kan vakse samt pudse sine vinduer, i denne artikel vil der blive opstillet forskellige muligheder for hvordan du kan få pudset dine vinduer.

Det rette udstyr til pudsning af dine vinduer

Man kan benytte sig af meget vinduespudserudstyr, det mest essentielle er: en spand med koldt vand, opvaskemiddel og muligvis eddike, en fugtig klud og eventuelt svampe, en skraber, et viskestykke eller andet der er fnugfri og tør.

Vinduespudserudstyr

Hvordan du laver en vandblanding til vask af vinduer

Man skal helst ikke bare bruge almindeligt vand fra vandhanen, da det besidder meget kalk, hvilket kan efterlade striber på din rude. Man kan blande vandet til at kunne bruges til vinduespudsning med husholdningseddike. Det kan være med til fjerne fedtede pletter. Er ruderne meget beskidte, kan man også tilsætte en halv hætte salmiakspiritus, til indendørs brug.

Hvordan skal man vaske vinduerne korrekt?

Man skal starte ud med at tørre karmen rund i kanten, inden man går i gang. Derefter gør du din klud fugtig og skrubber godt efter, hvor vinduet særdeles er beskidt. Man skal også sikre at man bevæger skraberen i en bestemt bevægelse så man afdækker alle områder på vinduet. Derefter skal man tørre overskydende vand væk med en skraber. Man skal gøre det i en såkaldt S-form. Start øverst i venstre hjørne hvis man er højrehåndet. Når man har gjort det skal man afslutte med et viskestykke eller andet tørt og snavsfri materiale.

Hvor ofte skal man vakse sine vinduer?

Det er ikke bestemt hvornår og hvor ofte man bør vaske sine vinduer, det variere meget hvor beskidt ens vinduer er og hvor hurtigt det sker, det er op til dig at vurdere hvornår det er mest fordelagtigt at pudse ens vindue. Det skal gøres når det nu er beskidt, hvilket et udgangspunktet.