pokemon mapper

Hold styr på dine pokemon med pokemon mapper

Hold styr på dine pokemon med pokemon mapper

Pokémon-spillet var virkelig populært for en hel del år siden.

Eller, det vil nok nærmere sige, at vi danskere godt kunne lide at samle på kortene og specielt få fat i de sjælden kort og følge med i den medfølgende TV-serie af den animerede art, der blev sendt på dansk TV, da serien havde sin højeste popularitet herhjemme.

Pokémon er dog aldrig forsvundet, det har bare antaget nye former, om det så er i form af online-spil eller film, der bliver udgivet direkte på video eller til streamning.

Men spillets popularitet er sådan set aldrig dalet, for der kommer konstant nye konsol-spil til i serien, og universet udvikler sig konstant med nye pokémoner, der kommer til.

Desuden kom der for få år siden endda en film, der var målrettet større publikum, der havde en kombination af live action og animation og så endda med store stjerner i hovedrollerne.

Men angående selve spillet dengang så var det nok begrænset, hvor mange af os der reelt havde forstand på at spille det, da spillet blev markedsført til børn, der dårligt kunne læse engelsk, og hvis reglerne kom på dansk, så blev de tolket meget forskelligt.

Så det handlede ofte om at have flest muligt kort for at være den sejeste, og hvordan holdt man så bedst styr på dem? 
Det gjorde man ved at have dem i dertilindrettede pokemon mapper, som man kunne købe til formålet.

Den slags var meget bedre end at have dem i løsøre eller bare samlet med en elastik, som desuden ville ødelægge dem.

Med de her pokémon-mapper kunne man også danne sig et overblik over, hvad man havde af kort og indeksere dem efter kategorier eller sjældenhed.

Og det seje er, at man stadig kan anskaffe sig disse mapper, for der jo stadig mennesker, der samler på disse kort!