Hvad laver en kiropraktor?

En kiropraktor er en kropsbehandler som er specialiseret i de muskulære og skeletale dele af bevæge apparatet. Dette vil i praksis sige at en kiropraktor arbejder med ryg, led og ekstremiteter – arme og ben – og med de dårligdomme som kan opstå i forbindelse hermed. Lider du således af hold i nakken eller af nedsat mobilitet i eksempelvis hofte eller skulder kan en kiropraktor næsten med sikkerhed hjælpe dig.

Hos en kiropraktor vil du, foruden en kyndig manuel behandling, modtage en dybtgående udredning af din situation. På baggrund af denne kan din kiropraktor eventuelt anbefale supplerende behandling eller øvelser du kan foretage for at forlænge virkningen af behandlingen, og for selv at forebygge yderligere skader og skavanker. Du er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder hos en veluddannet og erfaren kiropraktor.

Hvordan foregår et kiropraktor besøg?

Når du første gang besøger en kiropraktor vil din konsultation blive indledt med anamnese – det vil sige en udredning på baggrund af din egen beskrivelse – og en fysisk undersøgelse som kan underbygge kiropraktorens behandling. Er der ikke tidligere blevet udført en røntgen undersøgelse vil en sådan blive foretaget. Ingen kiropraktor behandling bør påbegyndes førend en grundig forundersøgelse har fundet sted.

Din kiropraktor vil altid sikre sig at du er tilpas med behandlingen. Hvis du ikke bryder dig om at blive justeret vil en dygtig kiropraktor forsøge at finde alternativer til denne type behandling. Og har du brug for ekstra tid til at opnå afslapning og tillid i behandlingen vil din kiropraktor også sørge for dette.

Hos Kiropraktoren i Hammel vil du tilmed kunne drage nytte af en grundig massage behandling forud for din kiropraktor session. På den måde kan du opnå afslapning og en blødhed i muskler og væv som gør kiropraktorens opgave langt nemmere.

Bestil tid til kiropraktor på kiropraktoren-hammel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *