dør

Hvad skal udgøre fraværet af døren?

Hvad skal udgøre fraværet af døren?

advertorial

Du var nødt til at sløjfe den dør, som du har haft i mange år i dit hjem, eller også var du flyttet ind et nyt sted, hvor du ikke brød dig om, at der var en dør det givne sted, så du murede til, hvor den plejede at være, eller du opsatte noget andet.

Det kan også være, du overvejede, at du kunne anskaffe dig en ny dør fra https://klarwindows.co.uk/external-doors/french-doors , der kunne udgøre fraværet af, hvor den tidligere var, for det var måske egentlig standen og udseendet på den gamle dør, der mest af alt var grunden til, du ikke brød dig om den.

Der var ikke meget at gøre for at forbedre den, så der var ikke andet at gøre end at fjerne den, hvorfor du nu står tilbage med et gabende hul i væggen.

Hvad skal der så være her, for et hul kan der trods alt ikke være?

dør

Der er mange erstatninger for en dør – inklusiv en ny dør!

Som sagt kan det jo være, at det egentlig bare vare en ny dør, som du savnede, men måske er løsningen en dobbeltdør eller en dør af et helt andet udseende, der kan give et helt nyt liv til rummet, om den eventuelle nye dør vil vende ud mod vejen, haven eller et andet rum.

Men måske er det mere et vindue, der skal være her, og det kan være et lille kunstnerisk vindue, der er smalt, men går fra gulv til loft, hvor der er en materet rude i.

Eller også skal det være et mere klassisk vindue og måske et meget bredt et af slagsen, der nærmest er et panoramavindue, så der virkelig kan komme godt med lys ind i rummet.

Der er mange muligheder at give sig i kast med, og heldigvis behøver du ikke benytte dig af en bestemt løsning resten af husets – eller din – levetid.