Skønhedsklinik i København, Inviocare

Hvordan kan en skønhedsklinik hjælpe mig?

Hvordan kan en skønhedsklinik hjælpe mig?

Hos en traditionel skønhedsklinik kan du få udført afslappende og plejende ansigtsbehandlinger med lækre produkter, som får din hud til at skinne. Du kan få fjernet hår på benene, under armhulen og i bikinilinjen ved hjælp af voks – og så kan du få diverse neglebehandlinger, eller du kan få farvet bryn og vipper.

Fælles for disse behandlinger er at de er ganske midlertidige. Hårene på dine ben eller i din bikinilinje vil vokse ud igen i løbet af få uger, og skal således vokses på ny. Og selv om din hud føles glat og blød efter en lækker ansigtsbehandling vil denne ikke afhjælpe rynker eller pigment forandringer på varig basis.

En moderne skønhedsklinik tilbyder der imod behandlinger med Botox eller fillers samt permanent hårfjerning ved hjælp af laser. Når du vælger en laser hårfjerning vil du være af med den uønskede hårvækst for altid, idet hårsækken ødelægges og ikke regenereres. Og med en Botox eller filler behandling vil du kunne forbedre balancen og symmetrien i dit dit ansigt – ikke blot lave overfladiske og midlertidige ændringer i hudens tekstur.

Lad din skønhedsklinik hjælpe med at fjerne fedtet

Hos en skønhedsklinik som for eksempel københavnske Inviocare kan du der ud over blive tilbudt fedtfrysning. Fy er en ikke kirurgisk behandling til fjernelse af de genstridige fedt depoter rundt omkring på kroppen.

De fedt depoter som sidder på eksempelvis dine hofter eller på ydersiden af dine lår lader sig ikke altid fjerne ved træning eller diæt. Med en fedtfrysning kan du komme disse fedt depoter til livs uden at skulle lægge dig under kniven. Og lige som med laser hårfjerning giver fedtfrysning permanente resultater.

Hos Inviocare kan du, med andre ord, forskønne dit udseende uden brug af skalpel, sutur og bedøvelse – og til en langt lavere pris end skønheds kirurgi. Læs mere på Inviocare.com