Hvorfor skal jeg optage et kontantlån?

Der kan være mange grunde til at optage et kontantlån hos en online låneudbyder.

Når man optager lån online, er det som regel, fordi man står og skal bruge pengene lige her og nu, og at det derfor ikke er muligt at søge om lån nede i banken. Det kan for eksempel være at det er midt i weekenden eller i en klynge helligdage. Så nytter det ikke noget at skulle vente helt til næste bank dag med at kunne komme i kontakt med sin bank rådgiver – og måske endda at skulle vente yderligere flere dage på at kunne komme til møde eller få svar på ansøgningen om et lån.

Søger du om et lån hos en af de mange online låne udbydere som findes på nettet får du svar næsten lige med det samme hvis din ansøgning går igennem og bliver godkendt. Det betyder at du har pengene på din konto hurtigt derefter.

Samtidig vil en online låne udbyder sjældent stille krav om dokumentation for indtjening, eller bede dig om at stille sikkerhed i din bil, dit hus eller din lejlighed. Et online lån udbydes typisk i størrelsesordenen få tusind kroner og op til et par hundrede tusind. Her vil det typisk blot være nødvendigt at kunne dokumentere din alder – du skal være fyldt atten år for at kunne optage et online lån – og din status som fast bosiddende i Danmark.

Visse online långivere udsteder kun lån til gode betalere hvilket betyder at du ikke må være registreret hos RKI eller stå opført i Debitor Registret. Alle disse forhold kan verificeres med NemID – så det skal du bare have ved hånden når du søger om dit online lån.

Hvor kan jeg tage et online kontantlån?

Hos Ikano Bank, en af de mere velansete online låne udbydere, kan du ansøge om et lån online. Læs mere på ikanobank.dk.