Emballage

Kan du finde en smart løsning med noget emballage?

Kan du finde en smart løsning med noget emballage?

advertorial

Hvis man arbejder på et lager eller i et produktionsfirma, hvor man skal sende varer ud, om det er til andre erhvervskunder eller private, så skal man pakke en masse sager ned i kasser af mindre eller større omfang, og de kasser passer sjældent præcist til det, som man skal have pakket ned, så kassen kommer til at være større end det, som man skal have sendt.

Selv hvis kassen passede perfekt, så ville det ikke være nok til at beskytte forsendelsen, hvorfor man har brug for emballage såsom en plastikholder, flamingostykker, bobleplast eller noget andet, der kan indgå som beskyttelse til det, som der er i kassen.

Det er på den måde, at varen kommer sikrest frem, når man sender den, selvom det selvfølgelig også har noget at gøre med det selskab, man bruger til at sende pakken via, hvis man ikke leverer den selv.

Man SKAL finde på noget, som der kan bruges som emballage

I de nævnte firmaer har man en løsning til, hvordan man bruger emballage, for det kan være, man ved, at det er noget bestemt emballage, som der kommer i spil hver gang eller de fleste gange, så man ligger inde med nok af det.

Emballage

Andre steder har man måske meget forskelligt emballage, fordi det er mange forskellige sager, som man sender ud af huset, så man skal have nok forskelligt at gøre godt med.

Men hvis man er derhjemme og skal have sendt en pakke til en ven, så har man måske ikke den slags emballage, og man kan ikke vente med at få tilsendt noget, som man kan bruge.

Her må man lave ens egen løsning, og det kan man faktisk gøre med langt de fleste ting, som man har derhjemme.

Det kan være alt fra sammenrullede stykker avispapir til skuresvampe.

For det skal være noget, som der er blødt, men ikke for blødt, der kan give sig lidt.

Det er selvfølgelig ikke så godt som det professionelle emballage, men det er en god nødløsning.