Maler i Haslev? Find ham online

Når huset eller lejligheden skal friskes op indvendig er det ikke nok bare at male væggene. Lofter og indvendigt træværk skal også have en tur. Og derfor bør du indhente et tilbud hos dit lokale malerfirma.

Er det dyrt at få malet sin bolig af professionelle malere?

Måske har du dine betænkeligheder ved at hyre et malerfirma og betale faglærte håndværkere for at male dit hus eller din lejlighed indvendig. Mange bolig ejere vælger selv at male vægge og lofter, når de trænger. Der er for så vidt heller ikke noget til hinder for at dette skal kunne lade sig gøre. Du kan sagtens selv gå ned i dit lokale byggemarked og købe malergrej og diverse materialer – og du kan også godt selv forestå malerarbejdet. Du skal bare være forberedt på at der ikke er den store besparelse forbundet hermed, og at en dygtig maler vil kunne frembringe et langt flottere og mere holdbart resultat på kortere tid end hvad du selv vil kunne præstere.

Eksempelvis skal du selv varetage indkøb af alt fra vægmaling, grunder, loftmaling, primer og træmaling til pensler og ruller, pap og plast til afdækning, malertape, spartelmasse, spartler, spande og bakker. Du skal sætte mange dage af til projektet, idet du skal indregne tid til afdækning af gulve, møbler og træværk samt andre indledende øvelser, som skal gå forud for det egentlige malerarbejde.

Det kan for eksempel være at du er nødt til at pille en masse gammelt tapet ned, reparere ødelagt puds, eller sætte filt op på væggene for at opnå det mest ensartede resultat. Og lægger du det forventede antal arbejdstimer til de direkte omkostning i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer vil det hurtigt stå klart at det heller ikke i denne sammenhæng kan betale sig at lege gør det selv mand.

Du kan indhente et skarpt tilbud på billigt malerarbejde i høj kvalitet hos dit malerfirma i Haslev via Malerkanonen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *