boligadvokat

Overlad boligforhandlingerne til din boligadvokat

Overlad boligforhandlingerne til din boligadvokat

advertorial

De fleste mennesker er ikke gode til at forhandle og derfor giver det god mening at overlade ens boligforhandlinger til en erfaren boligadvokat, som er en jurist med speciale i bolighandel. Det gælder både når du skal i banken og forhandle et boliglån og når du skal forhandle med sælger. Der kan være mange penge at spare ved at overlade forhandlingerne til din boligadvokat. Du kan læse mere her http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/

Selvom din advokat kun få lavet små ændringer i dit boliglån, kan det have en stor forskel, da dit lån typisk løber over 30 år.

Ved siden at forhandle med banken om et bedre banklån, er der også forhandlingerne med sælger og ejendomsmægleren. Tag din boligadvokat med ud, når du skal se på mulige boliger. Din boligadvokat kan stille ejendomsmægleren alle de spørgsmål, som det er vigtigt at vide inden du træffer en beslutning. 

Tinglysning af skødet

Når du har fundet den bolig du gerne vil købe og du har forhandlet med sælger og der er lavet en købsaftale, skal der efterfølgende laves et skøde. Har din boligadvokat ikke været med til forhandlingerne med sælger, er det vigtigt at du får lavet et forbehold i købsaftalen, at den først er gyldig, når din boligadvokat har læst den igennem og godkendt aftalen.

Det er vigtigt at der bliver lavet et skøde som er tinglyst så hurtigt som muligt, da det er dit bevis som køber, at boligen er din. Indtil skødet er tinglyst kan sælgers kreditorer i princippet tage pant i boligen. Det gælder også selvom du forlængst har overtaget nøglerne og er flyttet ind. 

I dag foregår en tinglysning digital og både køber og sælger skriver under ved hjælp af NemID. Danmark var det første land i verden, der startede med at tinglyse digitalt. Det er køber der betaler for tinglysningen.