Tilbygning og ombygning med hjælp fra dygtig tømrer

Ønsker du mere plads derhjemme, og er det ikke muligt at bygge en ekstra etage på huset? Så kan du overveje en tilbygning i stedet. I mange tilfælde vil det være muligt at bygge til således at du kan skabe mere plads i boligen, for eksempel med et anneks eller en carport.

Kan jeg selv opføre en tilbygning?

Hvis det blot drejer sig om et haveskur eller en simpel carport af typen som grundlæggende består af fire stolper og en enkel tag konstruktion kan du sikkert godt, såfremt du er lidt fiks på fingrene, selv forestå arbejdet med opførelse af tilbygning til dit hus.

Skal tilbygningen være meget mere avanceret end det kan det dog på det kraftigste tilrådes at du får fat på en faglært håndværker. Dette gælder især hvis din tilbygning skal kunne anvendes til beboelse. Skal din carport være mere solid og uden risiko for sammenstyrtning er det også en fordel at lade en dygtig tømrer varetage såvel design af tilbygningen som konstruktion og opførelse af denne.

Hvem kan hjælpe med at opføre en solid og holdbar tilbygning?

Opførelse af tilbygning i træ er en opgave for en dygtig og erfaren tømrer. Når du opsøger en tømrer med henblik på et tilbud på opførelse af tilbygning til dit hus kan du være sikker på at arbejdet bliver udført ordentligt og til den aftale tid.

En professionel tømrer vil altid tage dine præferencer med i betragtning i forbindelse med design af tilbygningen, lige som husets type og disposition kommer til at danne grundlag for tilbygningens udformning. Og så får du en tilbygning som matcher såvel boligens stil som dine ønsker.

Find din lokale tømrermester i Hjørring

Er du bosiddende i Hjørring kan du med fordel kontakt Tømrer Erik Kristensen hvis du har brug for hjælp i forbindelse med tilbygning – læs mere på https://www.toemrererik.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *